Καλωσήρθατε στον ιστότοπο της Trofos Co
english
ελληνικά
ΕΣΠΑ

Τηλέφωνο

210 2311383

Διεύθυνση

Παρίτση 87-89, 15451, Νέο Ψυχικό, Αθήνα

Email

info@trofos.com

Trofos Co

Ο Παγκόσμιος Συνεργάτης σας για την Ελληνική Γαστρονομική Αριστεία

Καλωσήρθατε στην Trofos Co

Μια ξεχωριστή γαστρονομική επιχείρηση με έδρα την Αθήνα από το 2012. Η ισχυρή επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε με τον κόσμο την ποιότητα των συστατικών της Ελλάδας για το οποίο φημίζεται. Το πετυχαίνουμε κάνοντας περισσότερα από 500 προϊόντα διαθέσιμα στον καθένα από εσάς.

Ψηφιακή Στρατηγική Τεχνογνωσία στην Αγορά

Αναβαθμίστε την αναγνωρισιμότητα του brand σας σε όλη την Ευρώπη με την εκλεπτυσμένη προσέγγιση της Trofos Co.

Στρατηγική & Διασφάλιση Ποιότητας

Αναπτύσσουμε επιχειρηματικές στρατηγικές, οι οποίες υποστηρίζονται από τη διαρκή αφοσίωσή μας στη διασφάλιση της ποιότητας.

Περιεχόμενο & Αναγνωρισιμότητα του Brand

Ενισχύουμε τις πωλήσεις μέσω της δημιουργίας εντυπωσιακού υλικού και καλλιεργούμε την αναγνωρισιμότητα του brand εφαρμόζοντας προσεγγίσεις πρωτοποριακού μάρκετινγκ.

Επιχειρησιακή Yπεροχή

Επιτυγχάνουμε την επιχειρηματικότητα των συνεργατών μας και εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική διαχείριση τους.

Απόκτηση Πελατών

Επιτυγχάνεται μέσω της στρατηγικής σχεδίασης και παρακολούθησης των διαφημιστικών προσπαθειών για την αύξηση των πωλήσεων και της απόκτησης πελατών.

Ιδιαίτερες Προσφορές

Με βάση τα δεδομένα: Αξιοποιούμε την προσανατολισμένη στους στόχους μας προσέγγιση για την αύξηση των πωλήσεων μέσω της καθημερινής παρακολούθησης.

100% επικέντρωση σε γνωστές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου: Επιταχύνουμε τη διανομή των προϊόντων σε μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Amazon.

Εξειδικευμένο προσωπικό: Έχουμε εμπειρία μιας δεκαετίας μέσω των εξειδικευμένων υπαλλήλων μας στην Amazon και σε άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ελάτε σε επαφή με την Trofos Co όχι μόνο για να “γευτείτε” την Ελλάδα αλλά και για στρατηγικές συνεργασίες εξασφαλίζοντας γαστρονομική και επιχειρηματική αριστεία.

© Developed by Jetnet
All rights reserved | Trofos Co 2024